11 nagy Sex & New York hazugság

 

Te melyik karakter vagy a filmből? Samantha, Carrie, Miranda, vagy Charlotte? Ami engem illet, én persze Carrievel azonosultam, mert bloggerként háromnál több bekezdést leírtam már.

20-as éveimben arról álmodtam, hogyha harminc, vagy 40 leszek épp úgy fogok élni, mint a csajok a filmben. Úgy alakult, hogy írhatok, és néhány nap múlva betöltöm a negyvenet, hát nyugodtan elárulhatom, hogy az élet nagyon nem úgy néz ki, mint a Sex és New Yorkban Carrie Bradshawnál. Kedves rajongó társaim, nagyon úgy fest, hogy a Sex és New York világa, mint olyan nem létezik, egy nagy hazugság az egész, és mi bizony át lettünk verve a palánkon, de jó rendesen.

A 11 nagy Szex és New York hazugság


1. nagy hazugság: Felső-középosztályhoz illő életszínvonalat engedhetsz meg magadnak
pazar apartmant bérelsz egy menő helyen, folyton étterembe és partikra jársz, természetesen taxival, csak designer cuccaid vannak – és mindezért heti egyetlen cikket kell leadnod valahová.

 

2. nagy hazugság: Van egy csajbandád, akivel jóban-rosszban együtt vagytok, számíthattok egymásra kitartotok egymás mellett, míg világ a világ. A valóság: a barátnőid, ha nem a csávóidra másznak rá, akkor az agyadra mennek, mert vagy elárulnak vagy kibeszélnek a hátad mögött, vagy csak egyszerűen irigyek rád. De egyébként negyven felé már egyáltalán nincs csajbandázás, mindenki hajszolt, mindenki kivan, midig mindenki rohan valahová, a legtöbbnek családja, gyerekei vannak, rohadtul nem is jut eszükbe a csajbulizás. Otthon ülnek, vasalják apu zokniját, egyetlen szórakozások a fészbúkozás.


3. nagy hazugság: A legnagyobb kihívás az életedben az, hogy túl sok százezer forintos szandált veszel meg magadnak,
amiben aztán persze télen járkálsz. A valóság: télen hótaposóban, meg bakancsban nyomod, tavasztól őszig meg tornacsukában. Ami a márkákat illeti, baromi boldog vagy, ha elcsípsz valamelyik fast fashion boltban valami nagyobb leárazást.


4. nagy hazugság: Rengeteg szabadidőd van.
Semmit nem mulasztasz el, neked van lehetőséged kiélvezni az élet minden pillanatát. Selfness, és mindfullness, edzés, és lazítás, a legmenőbb kiállítások, és fogadások a városban, végeláthatatlan mennyiségű csajbuli, és aztán délig, egyig alvás – ez neked mind-mind belefér, ahogy az éttermezés, kávézgatás, koktélozgatás, vásárolgatás. A barátnőidnek szintén ugyanennyi idejük van, ezért szinte soha nem mész egyedül a lányok nélkül sehová.


5. nagy hazugság: Megszámlálhatatlan mennyiségű italt vagy képes legurítani
, akár minden este, és se alkoholista nem leszel, de még csak meg se árt. Másnap természetesen totál kipihenten ébredsz, mintha nem is buliztál volna. Ezzel szemben a valóság az, ha esetleg kirúgsz a hámból, 2-3 napig vagy beteg utána.


6. nagy hazugság: Hetente csupán egyetlen cikket kell írnod
valahová. Természetesen a Cosmonál, az ELLE-nél, vagy a Marie Claire-nél dolgozol. Vagy a Forbes Magazinnál.


7. nagy hazugság: Mindig mindenhova magassarkúban jársz
(télen gyakran viselsz szandált), és soha semmilyen körülmények között nem fájdul meg tőle a lábad.

8. nagy hazugság: Végtelen sok energiád van. Ezzel szemben az igazság az, hogy tavaszi fáradtságból őszi kimerültségbe esel, közben a nyári meleg is kivesz, télen meg téli depressziód van, akkor meg azért nem ugrálsz.


9. nagy hazugság: Az élet egy nagy hancúr menet, egy nagy kufirc promenád.
Ehhez képest az életben maradásért folytatott harc annyira durva, hogy az emberek inkább nem bonyolódnak. Ha valakivel meg is dobogtatjátok egymás szívét, ha teheti, inkább valami egyszerűbben levadászható után néz, vagy és neked van valami elmebeteg exed, aki nem hagyja, hogy azután, hogy vele vége lett, te új partnerre találj.


10. nagy hazugság: Mindenki életében eljön végül a nagy ő
, aki, ha nem is kéri meg azonnal a kezed, de tíz év elteltével aztán mégiscsak kötélnek áll. Ehhez képest a dolog úgy áll, hogyha nem mentél hozzá az első szerelmedhez, vagy az egyetlen marhához, aki megkért, jó eséllyel totál egyedül maradtál.


11. nagy hazugság: Az életet ép bőrrel meg lehet úszni, mert az élet egy nagy utazás
, ahol minden próbatétel a te személyiségfejlődésedet segíti elő. Igazából meg az van, hogy száraz lábbal senki nem kelhet át a folyón. 40 éves korára a legtöbb embert annyira megrángatja, megcibálja, ledarálja, megrágja, és kiköpi az élet, hogy örül, ha (idézet következik) „van lyuk a seggén és az szelel”.

Képek forrása: pinterest.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s