Majdnem Influenszer lettem!

Csak a hülye nem szeretne pénzt keresni a neten, három fotó valami hajhab, autómárka, vagy ablakpucoló kendő társaságában, és máris 1 milliós álomfizu üti a markunkat – mesésen hangzik, nem?

Ingyen ruhák, utazások és sminkek, fotós és filmes stáb, házi stylist, házi sminkes, házi social media manager, mer” majd mi fogjuk lökdösni az Instát, azt hiszed – hát nem.

Ennek a csodás életnek a kapujában éreztem magam, amikor rám írtak a neten: lenne egy Brand, aki szívesen dolgozna velem.

Valami feltörekvő melegítő márka, na jó, üsse kő! – Mondjuk lehetett volna rögtön egy luxus szálloda lánc is, de valahol el kell kezdeni, valahogy be kell törni a piacra, valahogy be kell szállni az influenszer bizniszbe.

Írhattak volna akkor, amikor aktívan koptattam az aktuális edzőterem gépeit alsó hangon hetente minimum kétszer, és nem akkor amikor a pandémia miatt nincs nyitva egyetlen terem sem, de ne legyünk telhetetlenek.

Az első lépés mindig a legnehezebb, kis lépés ez az internetnek, de nagy lépés nekem, estébé, estébé.”

Ráírtam az adott márkára, hogy Here I am, erre jött is szinte azonnal a válasz, hogy welcome, meg thanks for getting back. Izgi. Végre MI IS pénzt keresünk a neten.!!4!

Nem évődtek, vagy variáltak sokáig, villámgyorsan világossá tették az együttműködésünk feltételeit:

Kaphatok ingyen melegítőket havi rendszerességgel, amiben pózolgathatok az engem követő közönségnek – kiírhatom, hogy reklám, vagy cizelláltabb napjaimon azt, hogy a fizetett együttműködés, vagy szponzorált tartalom látható itt kérem szépen, sőt, ha valaki a részemre speciálisan legyártott 30%-os kuponkóddal vásárol náluk macinacikat, akkor az ez utáni forgalomból is részesülhetek, méghozzá nem is elenyésző részben, mindjárt 40 százalék üti markomat, minden, az ellenállhatatlan varázserőm miatt eladott tréningruha értékesítését követően…

Az egyetlen dolog, amit ehhez tennem kell, mindössze annyi, hogy rendelek egy szettet a melegítőikből – ezzel jelezvén, hogy komoly az együttműködési szándék bennem..

Emberi butaság, hiúság a neved

A terv amúgy szerintem zseniális: végy önelégült instásokat, akik nagy része arról álmodik, hogy valaha influenszer lesz, és küldd el nekik ezt a levelet… ahányan elhiszik, hogy ez az az alkalom, amikor belőlük Instagram-sztár lesz, annyi tuti eladás a Korona-vírus válság miatt döglődő, vagy most debütáló melegítő gatya bizniszedben.

Apu vedd meg nekem a várost!

Ha egy picit körülnézünk a teljesen ismeretlen, viszont annál több követővel rendelkező influenszerek piacán, nagyon gyorsan rájöhetünk, hogy ezek a lányok (és srácok) nem szegény emberek – Apu, a korábban bevett butik, szolárium, kávézó, vagy műköröm stúdió helyett most már inkább követőket, és kamu reklámokat vesz szíve választottjának, mert most ez a trend: internetes influenszernek kell lennie annak, aki valamit is fel akar mutatni az életben.

És ugye, ha profi a smink, a haj, jók a fények, előnyös a beállítás, ha minőségi a kontent és rendszeres, egy-két kamu együttműködés után akár jöhetnek a valódi felkérések is: nincs annyi lábmasszírozós zokni és aktív szénporos arcmaszk, amit ne lehetne eladni a neten…

Ha valaki kételkedne abban, amit leírtam, írja be a Google-ba, hogy buy Instagram followers, azoknak, akik a hozzászólók relevanciájában hisznek, hogy attól valódi az influenszer, ha sok a komment a képei alatt, ajánlom beírni azt, hogy a buy Instagram comments. Azoknak, akik komolyan gondolják ezt az egészet van már éves előfizetési lehetőség is, ahol hetente fog nőni az oldal követőinek száma, hogy a növekedés organikusnak tűnjön azaz hihető legyen, ugyanez igaz a hozzászólókra is, és hát tudjuk, hogy az Instagram algoritmusa is azt a képet fogja kitenni az ajánlott pictures-be, amin sok a lájk és a hozzászólás, tehát azzal, hogy egy picit beindítjuk az érdeklődést a tartalmaink iránt a vett követőkkel még akár valódi követőket is szerezhetünk.
Azoknak, akinek ezzel bármi újat tudtam mondani: nagyon szívesen, annak, aki úgy gondolja, csak kitaláltam az egészet, üzenem: nem, sajnos ilyen élénk fantáziám nincs, viszont a márkától kapott levél megtekinthető a 979.hu szerkesztőségben. Boldog új évet! ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s