Beszélnünk kell a botoxról!

Avagy mi megy hetedhét műhajon innen és az óperenciás műszempillán túl, ott ahol a photoshop és a beautyface app az úr.

Elnézve a több tíz éve a felszínen lévő celebjeink színe változását és az instagramsztárok álomszép képeit nem tudom tovább agyonhallgatni és elfüllenteni azt, hogy az aki 50 évesen 30 évesnek néz ki viszont furán nem hasonlít 20 évvel korábbi önmagára az bizony nem a géneknek és az általa agyonreklámozott krémeknek vagy sminknek köszönhetően néz ki úgy, ahogy. De nem ám!

Ugyanígy ha valaki 30 évesen szerencsétlenségére úgy nézett ki mint Fares Fares (aki egy kiváló és sármos svéd-libanoni színész) majd 2 évvel később időről időre (bár csak 2 hétig, nem tovább) úgy tud kinézni mint Kim Kardashian West az bizony azóta rátalált az arcfeltöltés csodájára, ahova igen gyakran eljár. (És nem azért néz ki különbül, mert azóta letette a cigit és a piát illetve újra megcsináltatta a vadiúj fogsorát.:))

Utóbbi virágszál akkor különösen komikus, ha korábban tűzzel vassal irtotta a neten azokat a nőtársait, akik őszintén vállalták, hogy jártak már plasztikai sebésznél. Olyan ez, mint a prosti, aki 10 évig gyalázta a társkereső nőket azzal, hogy mekkora “ingyenkurva csicskák” a bűvös harmincat betöltve viszont hirtelen a végtelen szerelem fennkölt apostolává válik.
Vagy olyan, mint a neonáci tüntetés fellépőjéből lett krisnás, aki mindeközben nagyon szeretné elhitetni magáról azt, hogy ő zsidó származású, és akinek mentségéül szolgál, hogy fogalma nincs róla, hogy tán a kettő, vagy három identitás kizárhatja egymást.

Tehát kedves nők lányok asszonyok, akik azt hiszitek a ránctalan orcájú szem alatti karika nélkül élő, évről évre fiatalodó instagram-lények és celebsztárok épp azért nem a 7-es busszal járnak hajnalba munkába, mint ti, mert olyan gyönyörűcsodálatosak, hát tudjátok meg a makulátlan tökéletes hibátlan külső az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már tényleg csak pénz kérdése, tehát számotokra is elérhető, sőt, nektek is ugyanúgy jár mint a celebritásoknak. Már csak pénzt kell gyűjtenetek hozzá!

Mert nem csak botox injekció létezik, van mélyhidratálás és ráncfeltötlés, volumenpótlás, és arcformálás, arctökéletesítés is, vagy orrforma javítás amit mind hyaluronsavas feltöltéssel végeznek, és létezik már a zsírleszívással szinte azonos hatású zsírszövet és narancsbőr eltüntető injekció is – keressetek rá! Lehettek ti is csodálatosmakulátlan gyönyörűszépek – persze, ha van  elegendő pénzetek rá. A többieknek meg ott a Photoshop. A “post truth”, az igazság utáni világban Psota Irénből is lehet délelőtt Irina Shayk, délben Iman, hogy estére Ashley Gramah váljék belőle.

Písz és láv!
Címlapkép: Majdnem Irina Shayk: Rossy de Palma

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s