Így lesz tisztes családanyákból pornósztár

Puzsérral: „A trash, mint alapélmény egész nemzedékem sajátja. Annak a szerencsétlen generációnak a tagja vagyok, amely a vasfüggöny váratlan leszakadása után teljesen felkészületlenül és minden előzmény nélkül kapta a pofájába az úgynevezett szórakoztatóipar csatornáiból rázúduló kulturális szennyvizet.”

Csak azok az értelmiségiek nevetnek ezen a harcos kiálláson, akik nem értik meg, hogy nem mindenki tud ellenállni a teljes és totális agymosásnak. Az igazi kultúrharc valójában ez: a kultúra és a neobarbárság, az értékrendek és a teljes értékvesztettség küzdelme.

Ha lehet rám mondani valamit  joggal, az az, hogy elitista kultúrsznob vagyok. Ezért különösen fájdalmas számomra, hogy úgy tűnik, a világok harcában a barbárabb maradt felül, győzedelmeskedett a trash, az anti, az értéktelen, a gagyi, ami az ösztönökre hatva belülről marja szét a vékonyka kultúrmázat.

Avagy hogyan válnak az interneten ösztönviláguktól megvakult libidóvezérelt véglényekké példás pedigrével rendelkező belbudai családanyák? A megszilárdult értékrend, és az önazonosság hiánya miért vedlik totális igénytelenséggé „szexuális kiteljesedés” aka. “önmegvalósítás” gyanánt?

Valójában mindenki proli?

 

Igazsága lehet a sokat emlegetett politikai agytrösztnek, illetve a neki tulajdonított ideológiának: valójában mindenki proli…? Nincs is igényünk másra?

„Mi ez a pusztító alpáriság?”


Náluk is járt a “miku”: A kiszeltünde hasonmásverseny közönségdíjasa
kép forrása: instagram

Kétségbeesett vergődés az, amikor tisztes és sikkes családanyák önmagukból kivetkezve zuhannak meg az internet nagy-nyilvánossága előtt, és nincs az a társadalmi státusz, ami visszatartaná őket a teljes és totális önmegsemmisítő széteséstől.

A gellert kapott önigazolás, az önismeret, jó ízlés teljes hiánya miatt lesznek önjelölt dévaj szexistennők helyett zavarba ejtően groteszk és torz féllénnyé, akik akár egy elszabadult hajóágyú, agresszíven követelnek maguknak az interneten mindent, ami az elmúlt tíz, húsz, esetleg harminc évben kimaradt: figyelmet, elégtételt, elismerést.

És ha mindez még nem lenne elég, hirtelen jött önbizalmuktól vezéreltetve önjelölt igazságosztóként házmesterkedve osztanak a facebookon életet és halát – de miért is ne tennék, hiszen ők mind különbek mindannyiunknál. Nyilván.


Pörköltszagot izzadó rúdtáncos
kép forrása: Daily Mail

 

Gyorssegély a megtépázott női önérzetre: pornóvilág

Ha valakinek tanulmányai, neveltetése, belső értékrendje nem szolgál pontos iránytűvel, semmi nem menti meg attól, hogy ne váljon saját maga legborzalmasabb kikarikírozott másává: ne legyen a házi rendezésű kiszeltünde hasonmásverseny különdíjasa, vagy pörköltszagot izzadó rúdtáncos. A megrendült önbizalom és kétségbeesés így hozza elő az ösztönszintre ható zsigeri barbárságot: egy nő minden bizonnyal csak úgy lehet vonzó, ha házi pornót forgat, vagy és rúdra jár. Hiszen ezt plántálja belénk a média reggel, este, délben, éjjel, és kis túlzással: örökké.

Ha megfogadsz egy jó tanácsot, megtépázott női önérzetedre a gyógyírt ne a trashpornóvilágban keresd, mert nem biztos, hogy jól áll.


Ha nem muszáj, ne erőltesd a pornót, nem biztos, hogy jól áll
kép: xvideos.com

Inkább fordulj megbízható szakemberhez, aki segít felfedezni ki vagy valójában, mennyire sodornak el a társadalmi elvárások, és a médiából ömlő sablonos gagyi magadtól; és hogyan lehetnél önazonosabb. Senki nem lehet egyszerre minden, így te sem. Inkább találd meg önmagad! Lehet, hogy egy picit melós lesz, de megéri. Hajrá!

kiemelt kép: alexaporn. net

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s